[vc_row][vc_column][tek_sectiontitle st_title=”مهاجرت از طریق برنامه‌های تجاری استان‌های کانادا” st_title_tag=”” st_subtitle=”برخی استان های کشور کانادا، برنامه های تجاری ویژه ای را در برنامه های استانی (PNP) خود دارند. علاوه بر آن، کبک و دولت کانادا نیز برنامه های مهاجرت تجاری ویژه ای را اجرا می کند.
سازمان مهاجرتی یلدا غنی پس از بررسی دقیق شرایط هر یک از متقاضیان مهاجرت به کانادا، بهترین گزینه را به آنها ارایه می دهند.” st_subtitle_decoration=”” st_separator_enable=”separator_on” st_separator_position=”below_title” st_separator_style=”solid-line” st_separator_width=”sep-border-width-2″ st_text_align=”text-center” st_width=”st_fullwidth” st_extra_class=”contentdiv” css=”.vc_custom_1567505396857{margin-bottom: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1567463637099{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”استان انتاریو” tab_id=”1489503959261-4697954d-1d491567460361458″][vc_column_text css=”.vc_custom_1567505947138{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]طرح کار آفرینی برنامه استانی انتاریو (OINP Entrepreneur Stream) برای جذب افرادی که به دنبال پیاده سازی یک ابتکار تجاری جدید یا خرید یکی از کسب و کارهای موجود در انتاریو هستند، در نظر گرفته شده است.

متقاضیان بر اساس توافقنامه عملکرد برای تاسیس یک کسب و کار در انتاریو، موفق به اخذ مجوز کار موقت خواهند شد. اگر توافقنامه سرمایه گذاری و ایجاد شغل در توافقنامه فوق ذکر شود و ضمیمه آن باشد، کارآفرینان فرصت دارند تا از طریق OINP، برای اخذ وضعیت اقامت دائم کانادا درخواست نمایند. طرح کارآفرینی OINP بر اساس سیستم ابراز علاقمندی EOI عمل می کند که در آن شرکت کنندگان واجد شرایط قبل از ارائه یک درخواست کامل باید حتما دعوت به درخواست شوند.

در آگوست 2016، OINP برای راحت تر کردن ثبت نام در EOI، یک فرآیند درخواست آنلاین راه اندازی گردید که باعث می شد کارآفرینان در صورت دریافت نامه دعوت به درخواست ITA، راحت تر درخواست نمایند و به بدین گونه موجب بهبود زمان رسیدگی به درخواست متقاضیان شد.

موضوعات مرتبط عبارتند از :

 

متقاضیان می بایست حداقل 24 ماه سابقه ی کار به عنوان مالک یا مدیر ارشد را طی 60 ماه گذشته داشته باشند. اگر متقاضی هم سابقه ی کار به عنوان مالک و هم به عنوان مدیر ارشد را داشته باشد، برای ثبت در EOI و در درخواست خود، باید یکی را انتخاب نماید.

 

حداقل شرایط مورد نیاز برای کسب و کار

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”استان ساسکاچوان” tab_id=”1489503962481-b1168d80-ea381567460361458″][vc_column_text css=”.vc_custom_1567506527983{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]استان ساسکاچوان به خاطر ورود مهاجران از سراسر جهان یکی از مهمترین استان های کانادا می باشد که از نظر اقتصاد و جمعیت رشد چشمگیری داشته است. این استان یکی از استان های چمنزاری غرب کانادا محسوب می شود. اقتصاد آن در درجه اول مبتنی بر صنعت کشاورزی و منابع طبیعی مهم همانند جنگلداری و ماهیگیری است. این استان، دو شهر مهم، ساسکتون و رجینا و همچنین بیابان های بی کران وسیعی را در خود جای داده است.

SNIP برنامه ی انتخاب استانی ساسکاچوان است. مهاجران آینده که دارای مهارت ها و تجارب مد نظر استان هستند می توانند از طریق این برنامه، گواهی انتخاب استانی خود را دریافت نماید. اخذ این گواهی باعث می شود که افراد خارجی بتوانند در بازه ی زمانی سریعتر از سایر گروه های مهاجرتی کانادا، اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند.

SINP به گروه های زیر تقسیم بندی می شود:

 

گروه نیروهای متخصص بین المللی

این گروه درخواست های نیروهای متخصصی که قصد زندگی و کار در استان ساسکاچوان را دارد قبول می کند. متقاضیان بر اساس یک سیستم امتیازدهی ارزیابی شده و می تواند در یکی از زیرگروه های این برنامه پذیرش شوند.

گروه سابقه ی کار در ساسکاچوان

این گروه برای نیروهای متخصصی است که در حال حاضر در ساسکاچوان زندگی می کنند. گروه تجربه ی ساسکاچوان درخواست متقاضیان را تحت زیرگروه های زیر پذیرش می کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”استان مانیتوبا” tab_id=”1489503963784-5b2be039-5cee1567460361458″][vc_column_text css=”.vc_custom_1567506737112{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]طرح سرمایه گذاری تجاری مانیتوبا (BIS)

برنامه سرمایه گذاری مانتوبا (Manitoba’s Business Investor Stream (BIS، که قبلا برنامه ی مهاجرت استانی مانتوبا زیرگروه تجاری یا MPNP-B نامیده می شد، برای جذب صاحبان و کارآفرینان با تجربه ی کسب و کار که قصد شروع یک کسب و کار یا راه اندازی مزرعه ای در مانیتوبا را دارند، طراحی شده است.

BIS، با بانک اطلاعات EOI مانیتوبا در ارتباط است و برای استان این امکان را فراهم می کند تا سرمایه گذاران و کارآفرینان بین المللی  واجد شرایط را که تمایل و توانایی راه اندازی یا خرید کسب و کاری در مانیتوبا یا شراکت با یکی از کسب و کارهای موجود را ظرف 24 ماه اول از زمان ورودشان به کانادا دارند، استخدام و انتخاب نمایند.

دو مسیر برای  متقاضیان برنامه ی سرمایه گذاری وجود دارد: مسیر اول، مسیر کارآفرینی و مسیر دوم سرمایه گذاری در مزرعه است که جایگزین برنامه ی استخدام استراتژیک مزرعه شده است.

در حال حاضر سیستم EOI برنامه ی BIS بسته شده است و هنگامی که معیارهای مربوط به روش های کارآفرینی و سرمایه گذاری مزرعه در سال 2018 اجرایی شوند، مجددا بازگشایی خواهد شد.

بررسی برنامه ی مهاجرت به مانیتوبا از طریق سرمایه گذاری (BIS)

هر دو روش سرمایه گذاری مانیتوبا از سیستم EOI که متقاضیان آینده از طریق آن تمایل خود به اپلای در برنامه را ارائه می نمایند، استفاده می کنند. ابتدا، متقاضیان واجد شرایط با ایجاد یک پروفایل آنلاین، EOI خود را ایجاد می نمایند. پروفایل های مربوط به داوطلبین واجد شرایط همراه با پروفایل واجدین شرایط دیگر، در بانک اطلاعاتی BIS EOI قرار می گیرند و بر اساس پاسخ های ارائه شده به آن ها امتیازی تخصیص داده می شود. داوطلبین بر طبق امتیاز کلی که بر حسب معیارهای منحصر به فرد ارزیابی BIS کسب کرده اند، رتبه بندی می شوند. امتیازات بر اساس سن، دانش کسب و کار، سابقه ی کسب و کار، دارایی خالص، مهارت در زبان رسمی کانادا و فاکتورهای پیشرفته ی استقرار (همانند مهارت زبان همسر، بازدیدهای قبلی از مانیتوبا و سایر فاکتورها) تعلق می گیرند.

داوطلبینی که بالاترین امتیاز را دارند، دعوت به اپلای به برنامه ی BIS می شوند. این دعوت به شکل توصیه نامه ی (LAA) می باشد. بعد از دریافت دعوت نامه ی LAA، داوطلبین فقط 60 روز زمان برای ارائه ی درخواست کامل خود به دولت مانبتوبا خواهند داشت.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_sectiontitle st_title=”سوالات متداول” st_title_tag=”” st_subtitle=”رایجترین سوالات متقاضیان در مورد ویزای مهاجرت استانی” st_subtitle_decoration=”” st_separator_enable=”separator_on” st_separator_position=”below_title” st_separator_style=”solid-line” st_separator_width=”sep-border-width-2″ st_text_align=”text-center” st_width=”st_6_columns” css_animation=”kd-animated fadeIn” css_animation_delay=”200″ css=”.vc_custom_1567506840445{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_toggle title=”شرایط سرمایه گذاری در استان کبک” css_animation=”fadeIn”]برای سرمایه گذاری در استان کبک دو مسیر برای متقاضیان وجود دارد:

این سرمایه‌گذاری توسط اداره شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) مدیریت می شود و به منظور تسهیل رشد اقتصادی در استان‌های کانادا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پروسه ، مدت ۳ تا ۵ سال طول می کشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”شرایط جدید در جزیره پرنس ادوارد” css_animation=”fadeIn”]برای سرمایه گذاری در این جزیره حداقل سرمایه خالص برای سرمایه گذاری ۶۰۰ هزار دلار (کانادا) باید باشد و شخص متقاضی باید سابقه مدیریتی و کارآفرینی داشته باشد.

و رسیدن به سن قانونی، دانش زبانی و داشتن مدرک تحصیلی نیز موارد مهمی محسوب می شوند.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]